Hünkar Birlikleri Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hünkar Birlikleri Forumu

Travian S15 HÜNKAR Birlikleri paylaşım platformu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sigara yasagını nasıl buldunuz

+4
frtkpt
Bayduhan
SARAY
C.More
8 posters

Fikrinizi Oylayın
1) Sigara Yasagını Destekliyorum
Sigara yasagını nasıl buldunuz Vote_lcap27%Sigara yasagını nasıl buldunuz Vote_rcap
 27% [ 3 ]
2) Sigara Yasagını Desteklemiyorum
Sigara yasagını nasıl buldunuz Vote_lcap27%Sigara yasagını nasıl buldunuz Vote_rcap
 27% [ 3 ]
3) Yasak masak tanımam içerim kardeşim:)
Sigara yasagını nasıl buldunuz Vote_lcap18%Sigara yasagını nasıl buldunuz Vote_rcap
 18% [ 2 ]
4) Kahvehaneler-Cafeler 1aya kapatır:)
 27% [ 3 ]
Toplam Oylar : 11

YazarMesaj
C.More
Moderatör
Moderatör
C.More

Sigara yasagını nasıl buldunuz Empty
MesajKonu: Sigara yasagını nasıl buldunuz   Sigara yasagını nasıl buldunuz EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 1:07 pm

Sigara yasagı uygulanmaya basladı.Yararını bilemeyiz ama en çok zararı kahvehane ve cafeler gördüSmile
SARAY
Tokmak Sallayan
Tokmak Sallayan

MesajKonu: sİGARA İÇME ÖZGÜRLÜĞÜN ELİMDEN ALINMASI ÜZÜCÜ :)   Sigara yasagını nasıl buldunuz EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 1:18 pm

Bence bu bir savaştır bizi ikinci sınıf insan yerine koymaya kimsenin hakkı yok burdan türkiye kahveciler fedarasyonu başkanına sesleniyorum ve Barlar derneği başkanlarına uyumayın hep beraber tepkimizi sokaklarda gözterelim Smile basın açıklaması yapalım sesimizi duyun yaşasın dumanım Smile
Bayduhan
Tokmak Sallayan
Tokmak Sallayan
Bayduhan

MesajKonu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz   Sigara yasagını nasıl buldunuz EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 2:04 pm

Bizde korkuyoruz artık.Malum işyerlerindede içmek yasak.Müşteriler geliyor,sigara içmeyelim diyince bozuluyorlar haliyle.Yani yasağın karşısındayım şiddetle.
frtkpt
Tokmak Sallayan
Tokmak Sallayan
frtkpt

MesajKonu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz   Sigara yasagını nasıl buldunuz EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 2:26 pm

İkinci sınıf vatandaş muamelesine bende karşıyım...
Belli yerlerde yasak olmasını anlıyorum (Hastahaneler, eğitim kurumları -üniversiteler dahil-, devlet dairelerinin tümü, özel kuruluşlarda açık ofisler ve ortak alanlar vs.) ancak kahvehane, bar ya da benzeri yerlerde yasaklanmasını ise anlamak mümkün değil.
Bence bu yasayla keyif verici maddeler adı altında sadece tütün mamüllerinin değil başka ürünlerinde yasaklanmasının yolu açılıyor.
Hemen her konuda olduğu gibi bu meselede de uygulamayı elimize yüzümüze bulaştırdık.... İpin ucunu kaçırdık.... Kaş yaparken göz çıkarttık....
Yasağın bu haliyle uygulanmasına hepimiz, kesinlikle karşı çıkmalıyız.

Her yere o çirkin "YASAK!" tabelası konulması zorunluluğunun saçmalığı konusunu açmıyorum bile...
x_kaos
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz   Sigara yasagını nasıl buldunuz EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 3:13 pm

insanları kutuplaştırmak ve yasaklara alıştırmak dan başka bir anlam taşımayan yasağın bu şeklini bende kabul edemiyorum.

bu haliyle tamamen antidemokratik bir uygulama dır.

kahvehane ve bar gibi işletmelerinin sigara içirme serbestliği olması gerekir. insanlarda sigara içilen yere gidip gitmemekte özgürce seçim yapabilirler. ( hele nargile kafelerdeki uygulama tam komedi )

ilerliyen günlerde hepimiz bu uygulamadaki gelişmeleri göreceğiz........
FreshFasulye
Tokmak Sallayan
Tokmak Sallayan
FreshFasulye

MesajKonu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz   Sigara yasagını nasıl buldunuz EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 9:20 pm

Kuş beyinli bazı şahsiyetler sağolsun cafe,bar,kıraathane vb.. gibi yerlerdede yasakladılar.
Böyle yasak mı olur yakında özgürlüğümüzüde elimizden alırlar ..(Tabi özgürlüğümüz varsa.Bu Ülke'de düşünceni söylemk bile suççç)
http://www.vb-arge.com
xdangerx
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz   Sigara yasagını nasıl buldunuz EmptyPaz Tem. 26, 2009 2:41 pm

devletin sıgaradan daha buyuk ıslerı yokmu bununla kafa utuluyolar dıs borcu nasıl kapatıcaklar onu dusunsunler elalemın zevklerıne nıye karısıyolar suan butun mekanlarda %50 musterı potansıyelı dususu var ılerıde dahada yukselır sahsım adına ben artık hıcbır mekana gıtmek ıstemıyorum 2-3 saat sıgara ıcmeden napılır krız gelır mazallah santa cafelerde kendı adına onlem almıs gıbı coğu kafe kapının onune attı masa sandalye orda hızmet verıyo aynı diğer ulkelerde olduğu gıbı buda bır gelışm lol!
naturalitize
Tokmak Sallayan
Tokmak Sallayan

MesajKonu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz   Sigara yasagını nasıl buldunuz EmptyPaz Tem. 26, 2009 6:56 pm

Aslına bakarsanız gerekli bi kanundu zamanla düzene oturacak ama şu an en sancılı dönemi o yzden stresli geçiyo aynı şekilde müşterilerime yasak dedigim zaman neyse sonra ugrayayım deyip sigarayı atıp girmekten vazgeçiyo ama olsun bu şekilde belki bi kaç kişi bile olsa bırakır bende dahil

Sigara yasagını nasıl buldunuz
1 sayfadaki 1 sayfası