| Sigara yasagını nasıl buldunuz | |
|
+4frtkpt Bayduhan SARAY C.More 8 posters |
Fikrinizi Oylayın | 1) Sigara Yasagını Destekliyorum | | 27% | [ 3 ] | 2) Sigara Yasagını Desteklemiyorum | | 27% | [ 3 ] | 3) Yasak masak tanımam içerim kardeşim:) | | 18% | [ 2 ] | 4) Kahvehaneler-Cafeler 1aya kapatır:) | | 27% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 11 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
C.More Moderatör
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 41 Nerden : Edirne
| Konu: Sigara yasagını nasıl buldunuz C.tesi Tem. 25, 2009 1:07 pm | |
| Sigara yasagı uygulanmaya basladı.Yararını bilemeyiz ama en çok zararı kahvehane ve cafeler gördü | |
|
| |
SARAY Tokmak Sallayan
| Konu: sİGARA İÇME ÖZGÜRLÜĞÜN ELİMDEN ALINMASI ÜZÜCÜ :) C.tesi Tem. 25, 2009 1:18 pm | |
| Bence bu bir savaştır bizi ikinci sınıf insan yerine koymaya kimsenin hakkı yok burdan türkiye kahveciler fedarasyonu başkanına sesleniyorum ve Barlar derneği başkanlarına uyumayın hep beraber tepkimizi sokaklarda gözterelim basın açıklaması yapalım sesimizi duyun yaşasın dumanım | |
|
| |
Bayduhan Tokmak Sallayan
| Konu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz C.tesi Tem. 25, 2009 2:04 pm | |
| Bizde korkuyoruz artık.Malum işyerlerindede içmek yasak.Müşteriler geliyor,sigara içmeyelim diyince bozuluyorlar haliyle.Yani yasağın karşısındayım şiddetle. | |
|
| |
frtkpt Tokmak Sallayan
| Konu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz C.tesi Tem. 25, 2009 2:26 pm | |
| İkinci sınıf vatandaş muamelesine bende karşıyım... Belli yerlerde yasak olmasını anlıyorum (Hastahaneler, eğitim kurumları -üniversiteler dahil-, devlet dairelerinin tümü, özel kuruluşlarda açık ofisler ve ortak alanlar vs.) ancak kahvehane, bar ya da benzeri yerlerde yasaklanmasını ise anlamak mümkün değil. Bence bu yasayla keyif verici maddeler adı altında sadece tütün mamüllerinin değil başka ürünlerinde yasaklanmasının yolu açılıyor. Hemen her konuda olduğu gibi bu meselede de uygulamayı elimize yüzümüze bulaştırdık.... İpin ucunu kaçırdık.... Kaş yaparken göz çıkarttık.... Yasağın bu haliyle uygulanmasına hepimiz, kesinlikle karşı çıkmalıyız.
Her yere o çirkin "YASAK!" tabelası konulması zorunluluğunun saçmalığı konusunu açmıyorum bile... | |
|
| |
x_kaos Moderatör
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 25/07/09 Yaş : 56 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz C.tesi Tem. 25, 2009 3:13 pm | |
| insanları kutuplaştırmak ve yasaklara alıştırmak dan başka bir anlam taşımayan yasağın bu şeklini bende kabul edemiyorum.
bu haliyle tamamen antidemokratik bir uygulama dır.
kahvehane ve bar gibi işletmelerinin sigara içirme serbestliği olması gerekir. insanlarda sigara içilen yere gidip gitmemekte özgürce seçim yapabilirler. ( hele nargile kafelerdeki uygulama tam komedi )
ilerliyen günlerde hepimiz bu uygulamadaki gelişmeleri göreceğiz........ | |
|
| |
FreshFasulye Tokmak Sallayan
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 25/07/09 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz C.tesi Tem. 25, 2009 9:20 pm | |
| Kuş beyinli bazı şahsiyetler sağolsun cafe,bar,kıraathane vb.. gibi yerlerdede yasakladılar. Böyle yasak mı olur yakında özgürlüğümüzüde elimizden alırlar ..(Tabi özgürlüğümüz varsa.Bu Ülke'de düşünceni söylemk bile suççç) | |
|
| |
xdangerx Moderatör
| Konu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz Paz Tem. 26, 2009 2:41 pm | |
| devletin sıgaradan daha buyuk ıslerı yokmu bununla kafa utuluyolar dıs borcu nasıl kapatıcaklar onu dusunsunler elalemın zevklerıne nıye karısıyolar suan butun mekanlarda %50 musterı potansıyelı dususu var ılerıde dahada yukselır sahsım adına ben artık hıcbır mekana gıtmek ıstemıyorum 2-3 saat sıgara ıcmeden napılır krız gelır mazallah cafelerde kendı adına onlem almıs gıbı coğu kafe kapının onune attı masa sandalye orda hızmet verıyo aynı diğer ulkelerde olduğu gıbı buda bır gelışm | |
|
| |
naturalitize Tokmak Sallayan
Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 25/07/09 Yaş : 38 Nerden : nevşehir
| Konu: Geri: Sigara yasagını nasıl buldunuz Paz Tem. 26, 2009 6:56 pm | |
| Aslına bakarsanız gerekli bi kanundu zamanla düzene oturacak ama şu an en sancılı dönemi o yzden stresli geçiyo aynı şekilde müşterilerime yasak dedigim zaman neyse sonra ugrayayım deyip sigarayı atıp girmekten vazgeçiyo ama olsun bu şekilde belki bi kaç kişi bile olsa bırakır bende dahil | |
|
| |
| Sigara yasagını nasıl buldunuz | |
|